subota, 11. lipnja 2011.

Sin Ivice Vastića na probi u Bayernu

Ovog je tjedna na probu u Säbener Straße otišao 18-godišnji Anton Vastić, sin proslavljenoga hrvatsko-austrijskog nogometaša Ivice Vastića (41)...

Mladi napadač, inače još uvijek ugovorno vezan za engleski Blackburn, pokušava dokazati se Bayernovim trenerima. Ostat će pod njihovom prismotrom do idućeg utorka, nakon čega će odlučiti hoće li se s njim potpisati ugovor.

"Ide mi zasad jako dobro, barem se tako meni čini", rekao je mladi austrijski reprezentativac za Sportnet.at.

Prođe li ispit, Vastić će ostati u kadru druge momčadi. Ovo su sezone Bayernovi amateri ispali u četvrtu ligu (Regionalliga), te im je cilj ekspresno se vratiti u treći po redu rang ligaškog natjecanja. U tu je svrhu momčad od dugogodišnjeg trenera Hermanna Gerlanda preuzeo Nizozemac Andries Jonker, tijekom proteklih dviju sezona pomoćnik Louisu van Gaalu koji je završnicu prošle sezone, nakon mentorova odlaska, odradio s profesionalnom momčadi osiguravši joj Ligu prvaka.

"Jonker je super trener. Što se tiče ostanka u Bayernu, imam dobar osjećaj", rekao je Toni, najstariji sin bivšega austrijskog reprezentativca i njegove supruge Anni.
Izvor vijesti - Nogometni magazin

Nema komentara:

Objavi komentar