utorak, 8. veljače 2011.

Daum: "Bayernu nedostaje neko "ko ima muda!"

Bivši trener Kolna, Christoph Daum komentirao je situaciju u Bayernu. Bivšem neprijatelju Hoenessa jasno je to zašto nije Bayernu trenutno konkurent za naslov prvaka.

E emisiji "Sky90" gostovali su Christoph Daum i bivši golman Jens Lehmann i komentirali situaciju u Bayernu - kako u prošlosti tako i sada pojačan je nadzor nad FC Bayernom i njegovim problemima.

Prema mišljenju Dauma, glavni faktor poraza Bayerna u Kolnu je prodaja kapitena Mark van Bommela. "To je nešto slično kao što je to rekao Oliver Kahn... U Bayernu je potreban neko ko ima muda, kojem nije teško da bubne šakom od stol", rekao je Daum, dok je nakon toga koristio dramatičan izbor riječi: "U Bayernu nedostaje kopile, u pozitivnom smislu", izjavio je Daum.

Bivši golman Jens Lehmann ima nešto drugačije mišljenje o Mark van Bommelu: "On nije bio najbrži igrač, ali je uvijek bio igrač koji je išao jedan na jedan s protivnikom i privlačio više igrača oko sebe nakon čega sam ja ostajao sam. Onda, ja mogu biti žrtveno janje, ako nemam kvalitetu golmana ne mogu ništa učiniti."

Ipak, i nakon što u Bayernu sportska situacija nije baš glatka, Lehman vjeruje u zlatnu budućnost rekordnog prvaka. Razlog je taj što imaju snažno gosporadrstvo Karl Hopfner, Uli Hoeness i drustvo.

"Financijska fair-play igra se uvijek javlja u eurposkom nogometu, mislim kako će Bayern biti jedan od najačih i najdoslijednijih ekipa u Europi."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar