utorak, 8. veljače 2011.

Ribery i Robben zajedno po prvi put!

Bayern bi u subotu protiv Hoffenheima mogao po prvi put zajedno na teren skupiti Arjen Robbena i Franck Ribery'a. Dok je Mario Gomez još uvijek pod upitnikom.

Bayern u subotu na svom stadionu doćekuje 1899 Hoffenheim zajedno s Arjen Robbenom. 26-godišnjak se vratio ponovno na teren nakon prehlade. "Osjećam se ponovno dobro, u formi sam i treniram. "Mislim da ću biti u početnom sastavu protiv Hoffenheima", izjavio je Robben za 'Bild'. Dok je bio odsutan protiv Kolna gdje je Bayern pretrpio poraz od 3:2.

Trener Bayerna Louis van gaal bi tako po prvi put mogao na teren zajedno skupiti Arjen Robbena i Franck Ribery'a - (Robbery'a). Njih dvojica su se zadnji put na terenu susreli odmah po početku drugog dijela sezone u utakmici protiv Wolfsburga pri rezultatu od 1:1, nakon čega je u 25 minuti Ribery opako povređen od strane Josuea. Francuz je pretrpio povredu koljena, gdje se tek na teren vratio prošle subote protiv Kolna. Dok je tada Robben odsustvovao zbog prehlade.

Ali, osim toga, ostaje pitanje da li će Mario Gomez biti u stanju da zaigra protiv Hoffenheima? Napadač je u utakmici protiv Kolna povredio desno koljeno nakon čega će propustiti treninge do srijede. Također se u pitanje dovelo i njegovo mjesto u timu njemačke reprezentacije u prijateljskom meču protiv Italije. Definitivno su 'out' i povređeni Ivica Olić, Diego i Toni Kroos Contento.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar