ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Dino će ostati u Osijeku najmanje dvije godine

Priča o mogućoj Špeharovoj kandidaturi za predsjednika HNS-a u drugi je plan gurnula priču o mogućem odlasku njegova sina Dine u redove müchnenskog Bayerna. Bavarski je velikan nakon utakmice protiv Lokomotive definitivno odlučio krenuti u akciju dovođenja mlađeg Špehara u svoje redove.

"Bayernov skaut koji već duže prati Dinu Egon Coordes rekao mi je otvoreno nakon utakmice da su ga odlučili uzeti. Bayern je prevelik klub da bismo ostali gluhi na njegovu ponudu. I dalje stoji moja želja da Dino još najmanje dvije godine ostane u NK Osijeku. Želim da ostavi trag u Gradskom vrtu.

Coordes je imao razumijevanja za te naše želje i potvrdio mi je da postoji ta mogućnost. Ustvrdio je da bi za Dinin razvoj bilo bolje da ostane u Osijeku i igra u HNL-u nego da ode u München i igra za drugu momčad Bayerna. No sad je bespredmetno razgovarati o tome kako će se priča rasplesti jer je obećao da će za nekoliko tjedana doći u Osijek s konkretnom ponudom.

Nismo razgovarali o novcu, ali ponavljam, intencija je da Dino ostane u Osijeku. Moguće je da Bayern plati pravo prvootkupa te da prati njegov daljnji razvoj, ali ne možemo ni isključiti mogućnost da ga žele odvesti odmah. Rasplet neću prejudicirati, sigurno je da ga žele, a pričekajmo konačnu ponudu koju će staviti pred nas za zaključenje te priče", kaže stariji Špehar.
Izvor vijesti - Nogometni magazin

Nema komentara:

Objavi komentar