utorak, 8. veljače 2011.

Muller: "Naš problem je u glavi"

Bild: Koliko je dobra udaljenost u reprezentaciji od bayerna?

Thomas Müller (21): "Zaista nemam problema s treninzima u Münchenu- Ali, ovdje s dečkima je uvijek lijepo. Pogotovo kada igramo u tako velikoj utakmici. Protiv Italije nismo pobjediuli 16 godina. Sada tome treba stati na kraj!"

Bild: Da li je jednostavno preći preko poraz od 2:3?

Muller: "Probat ćemo. Do sad situacija u Bayernu je ako ništa ugodna. Morali smo za vikend biti drugo na tabeli, ali sada ponovno iz svega toga trebamo izvuči zaključke, te da nam ponovno posluže."

Bild: "A zaključci su?

Muller: "To je strašno što smo učinili, da punih 90 minuta ne možemo kkao treba igrati. Pogotovo u sredini utakmice, to je naš najveći problem."

Bild: Kao što je to iblo u Kolnu, prvo 0:2 a zatim 3:2..

Muller: "Tako je. Tu pravimo grešku, onda druga stvar - gdje odjednom postanemo nesigurni i na kraju neostvarimo ništa."

Bild: Zašto je to tako?

Muller: "Vjerovatno nesvjesno imamo problem u glavi. Prvih 15 minuta nakon poluvremena spavamo, ali sada trebamo biti oni pravi. U budućnosti trebamo igrati s mnogo više koncentracije do kraja same utakmice."

Bild: A prvenstvo, uprkos svemu opet ništa?

Muller: "To je miljama daleko. Naravno, jedan ne treba više da govori. To je nešto što nakon utakmice u Kolnu nije više problem. Naš cilj mora biti drugo mjesto i onda možemo biti zadovoljni što nam to Leverkusen nije oduzeo."

Bild: Od svih novih igrača koji će se pridružiti reprezentaciji iz Dortmunda je Mario Götze koji je prava senzacija. Joachim Loew ga hvali. Da li već osjećate pritisak?

Muller: "To je velika stvar za njemački nogomet, kada mlađi igrači dolaze u nacionalni tim. mario je za svoje godine velik igrač s jakom vještinom. Mogu ga pozdraviti. Ali isto tako znam i ja da igram, te da provjerim svoj uspjeh. Uopšte me nije strah."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar