nedjelja, 31. listopada 2010.

DFB-kup: Bayern München vs VfB Stuttgart!

Danas se u Kolnu održalo izvlačenje parova osmine finala DFB-kupa. Bayern je izvukao ekipu VfB Stuttgarta sa kojom ima najboljeg iskustva u dosadašnjim utakmicama DFB-kupa

Nakon pobjede na Allianzu nad Werderom od (2:1) Bayern kreće u novi izazov. Slijedeća prepreka im je VfB Stuttgart. Prema dosadašnjim utakmicama, ekipa Bayerna je mnogo uspješnija, Bayern je od ukupno 7 dvoboja pobjedio 6. Puta.

Prepreka koju Bayern mora slomiti je već za Božić. Ekipa Stuttgarta je u ligi krenula baš kao i Bayern silaznim putem, ali opet baš kao i Bayern se vrača pomalo prema vrhu gdje je skoro svake godine konkurent za prvih 5. Mjesta na tabeli.

Međutim kako izjavljuje trener VfB Stuttgarta, njihovo mišljenje i fokusiranje je trenutno samo i Ligi: „Naša razmišljanja i fokusiranje je trenutno samo u Ligi. Priznajem Bayern je jaka ekipa, ali o tome ćemo pričati kad bude vrijeme.“

Dok Stuttgart ima svoje mišljenje o DFB-kupu Bayern ima i svoje, ali mnogo značajnije. Bayern brani titulu od prošle sezone i učinit će sve za pobjedu u prvoj utakmici nokaut faze.

„Drago nam je što smo došli dovde. Potpuno smo to zaslužili, ali ekipu Stuttgarta nesmijemo ni u kojem slučaju podcjeniti. Priznajem do utakmice ima još dosta vremena, ali želim odmah na početku skrenut pažnju igračima“ , rekao je Louis van Gaal.

Četvrti krug prvenstva DFB-kupa - (21 i 22. Decembar)

VfL Wolfsburg - Energie Cottbus

VfB Stuttgart - Bayern München

FC Augsburg - FC Schalke 04

Kickers Offenbach - 1 FC Nürnberg

1. FC Köln - MSV Duisburg

Alemannia Aachen - Eintracht Frankfurt

TUŠ Koblenz - 1 FC Kaiserslautern

1899 Hoffenheim – Bor
By: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar