subota, 30. srpnja 2011.

Paul Breitner oduševljen ovoljetnim pojačanjima FC Bayerna!

Paul Breitner je izrazio veliko zadovoljstvo ovoljetnim pojačanjima Bayerna

Bundesligaški Rekordni Prvak je ovog ljeta bio zauzet na europskom tržišu kako bi zaliječio probleme u obrani, koji su mu bili bolna tačna u sezoni 2010/11. Novi trener Jupp Heynckes je potrošio gotovo cijeli izdvojeni novac za pojačanja u obrani, te uz novog golmana Manuela Neuera, desnog beka Rafinhu i stopera jerome Boetnga ulazi u novu sezonu. Ipak, kako kaže, poraz u Audi Kupu od Barcelone (2:0) nije toliko važan, te je impresioniran klubom s novim akvizacijama, vjeuje kako će sve to osigurati odskočnu dasku za budućem uspjehu tima.

U ekskluzivnom razgovoru za Goal.com, Breitner je rekao: "U Bayernu, sve je riječ o klasi i kvaliteti igrača i sigurno da će Rafinha dokazati da je dugotrajno-pojačanje. On je ovdje zato što je tim u njemu prepoznao kvalitetu za jačanje na europskoj strani."

"Imamo jako dobrog golmana (Manuel Neuer) i svi ovdje u Bayernu su uvjereni u kvalitetu i klasu igrača kakav je Jerome Boateng."

Breitner, koji je glavni staku Njemačkih divova, uopšte ne brine zbog poraza od Europskih Prvaka (Barcelone 2:0), uprkos tome što je Pep Guardiola svj tim izveo bez Lionela Messija, Xavia i Carlesa Puyola.

"Tu nije riječ u tome da li smo na razini kao i naš protivnik. Riječ je o realizaciji koliko su stvari došle na pravo mjesto, kao i za igrače da pokazu koliko su dobri."

Početkom sezone, u ponedjeljak Bavarci igraju protiv drugoligaša TSV Eintracht Braunschweiga. Praktički od tad. oni kreću u putovanje u povrat naslova prvaka kojehg im je prošle sezone preuzela Borussia iz Dotmunda. U prvom kolu (7. augusta) igraju protiv Borussie iz Moenchnengladbacha.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar