petak, 29. srpnja 2011.

Hoeness: "Rafinhu i Khediru smo mogli dovesti već prošlog ljeta!"

Uli Hoeness, (Getty Images)
Predsjednik Bayerna Uli Hoeness priznao je da su već prošlog ljeta u redove Bayerna mogli pristići Rafinha kao i Sami Khedira. Ipak, čelnici kluba su odustali od te namjere zbog suprotnog mišljenja sa bivšim trenerom Louis van Gaalom.

Nakon što je gotovo osvojio triple u sezonu 2010, 59-godišnjak je dobio privilegiju stavljanja veta na bilo koji transfer, što je i učinio sa Rafinhom i Khedirom.

Hoeness se također dotakao teme o velikim pojačanjima koja će pristizati u budućnosti, te dao naslutiti da će se nakon odplate stadiona Allianz Arene više financijskih sredstava uložiti u klub.

"Prošle godine trener nije htio dovoditi nikakva pojačanja, dok smo mu na srebrenom pladnju nudli Rafinhu i Khediru", rekao je Hoeness za Zeit.

"Međutim, ova godina je bila normalna što se tiče pojačanja."

"Nadamo se i uvjereni smo da ćemo u narednih šest ili sedam godina stadion u potpunosti odplatiti. Tek tada ćemo moći sav novac uložiti u ekipu", rekao je.

Hoenessu je također jasno da su kvalifikacije za Ligu Prvaka imperativ Bavaraca, koji su prošlu sezonu završili kao trećeplasirana ekipa tabele, zbog čega će se morati takmičiti u play-offu za ulazak u grupnu fazu.

"Ako ne ispunimo uvjete za Ligu Prvaka, onda nećemo ni profitirati."

Prošlog ljeta, nakon impresivnih performansi na SP, Sami Khedira je prešao u redove Reala iz Madrida, gdje se uspio ustaliti u početnom timu, dok je Rafinha prešao u redove Genoe, da bi se tek nakon godinu vratio u Bundesligu, upravo u redove bayerna.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar