utorak, 28. lipnja 2011.

Michael Henke: "Jupp je upravo prava stvar!"

Michael Henke uz bivšeg trenera Bayerna Ottmara Hitzfelda predviđa velik uspjeh. U razgovoru za "Tz" pojašnjava zašto smatra da je Jupp Heynckes upravo prava stvar za Bayern..

"Jučer je počela preprema za sezonu 2011/12! I moram reći da sam optimističan glede energije koja zrači. Zašto? Tu je nekoliko razloga. S jedne strane, odnosi se na pojačanja. Primjer, Manuel Neuer: On posjeduje potencijal da postane najbolji golman svijeta. Već sam rekao skinuti Renea Adlera sa mjesta prvog golmana Njemačke - i sada pristići u Bayern ciljem osvajanja titula, treba biti zaista veliki golman...

Transfer Rafinhe je razumna stvar. Bavarci su ga čak i ranije promatrali. On je igrač koji vas mrzi kao protivnika - mislim da ga je bolje imati u ekipi. Drugi razlog je novi trener jupp Heynckes. On je profesionalac koji ima svoj autoritet i sposobnost izgraditi potpuno novu atmosferu. I upravo to je ono što je Bayernu potrebno nakon takve teške sezone. Neko ko poznaje priliku, ko se zna nositi sa zadatkom, upravom kao i igračima - to je čovjek koji donosi mirnoću u klub.

Heynckes je upravo razlog zašto su Bavarci jači nego li prošle sezone - ponovno su gladni pobjeda, i to je razlog zašto su top-favoriti za osvajanje prvenstva. Kao trener, igrao bi na finale Lige Prvaka koje se iduće godine igra u Münchenu na Allianzu, ali ne i pod svaku cijenu. Snovi navijača su dopustivi."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar