četvrtak, 9. lipnja 2011.

Goal.com: Oliću neće biti lako vratiti se u početnu momčad

Ivica Olić neće imati nimalo lagan put povratka u udarnu momčad minhenskog Bayerna, upozorava njemačko izdanje nogometnog web-portala Goal.com...

Hrvatski nogometni reprezentativac (31), podsjetimo, operativnim je zahvatom prije gotovo osam mjeseci sanirao ozljedu meniskusa i hrskavice lijevog koljena. U procesu je rehabilitacije ne bi li ostvario zacrtani plan povratka u momčad s kojom je prošle godine osvojio naslov u Bundesligi, DFB-Pokalu i Njemačkom superkupu.

S tim u mislima Olić se nije priključio minhenskoj karavani koja je po završetku sezone napustila klub i krenula na godišnji odmor. Ostao je u Münchenu svakodnevno trenirati kako bi što spremniji dočekao pripreme za nadolazeću sezonu pod vodstvom novog trenera Juppa Heynckesa.

Ne zaustave li ozljede planove pojedinaca, svoje mjesto u vrhu napada sigurno će imati Mario Gomez. Najbolji strijelac prošle bundesligaške sezone (28 golova u 32 utakmice) osigurao je svoj status u udarnoj momčadi baš u trenucima kada Olić nije mogao nastupati i iskoristio ga u potpunosti. Za mjesto u špici konkurira i iz Cottbusa pridošli Nils Petersen koji je pogocima obilježio Bundesligu 2, čiji je bio najbolji strijelac (25 pogodaka u 33 utakmice).

Krilne pozicije pokrivaju Franck Ribery i Arjen Robben, a mjesto povučenog napadača ili ofenzivnog veznjaka u prošloj sezoni je vrlo dobro pokrivao Thomas Müller. I Toni Kroos, koji se pod Heynckesom u prošloj sezoni u Bayeru sjajno razvijao, može igrati na tom mjestu u momčadi, upozorava Goal.com uz zaključak da "Oliću ne slijedi lagan put povratka u početnu postavu Bayernove momčadi".

Izvor vijesti - nogometni-magazin.com

Nema komentara:

Objavi komentar