srijeda, 1. lipnja 2011.

Klose: "Lazio jedna od opcija"

Dok u Bayernu na njega više ne računaju, iskusni Miroslav Klose želi u momčad u kojoj će igrati i biti na vidiku izborniku. Lazio se čini kao primamljiva opcija.

Edoardo Reja već je u siječnju tražio njemačkog reprezentativca Miroslava Klosea. Iako se tada izjalovilo, ljeto donosi veliku priliku za dovođenje velikog napadača.

Kloseu je istekao ugovor s Bayernom i ovog bi mjeseca trebao riješiti pitanje svoje nove klupske destinacije. U razgovoru za Golmaniju otkrio je kako je selidba u Serie A izgledna opcija.

"Recimo da procjenjujem ponude i Lazio je jedna od njih. Bio sam blizu Lazia u siječnju, ali je Bayern tražio novac koji oni nisu bili spremni isplatiti. Sada sam odlučujem o svojoj sudbini", rekao je njemački reprezentativac.

"Pratio sam njihov napredak i imaju solidnu momčad s Maurom Zarateom, Hernanesom, Cristianom Ledesmom i Andreom Diasom. Sviđaju mi se i klupske boje, oko kluba je ugodna atmosfera i to mi mnogo znači."

Napadač poljskog podrijetla rekao je kako je sa suprugom bio u Rimu i da mu se sviđa što je vidio. Ondje bi, kaže, život bio jako ugodan.

"Moram razgovarati s Laziovim direktorima, ali mogu reći navijačima, ako dođem, neću vas razočarati. Entuzijazam mi je uvijek na visokoj razini, radim naporno i nikad se ne predajem.

Klose je i danas važna karika u Njemačkoj, a želio bi ostati na dispoziciji izborniku Joachimu Löwu. "Nisam više bio dio Bayernovih planova, ali želim biti važan faktor u njemačkoj reprezentaciji. Zato moram igrati redovito. S 33 godine ne osjećam se ni približno starim. Ako ništa, jako sam motiviran zbog ideje novog početka u novom okruženju."
Izvor vijesti - Nogometni magazin

Nema komentara:

Objavi komentar