srijeda, 1. lipnja 2011.

Bendtner bi mogao lako napustiti Arsenal uz odštetu od 13,7. miliona eura

Otac Nicklasa Bendtnera, koji je isto tako njegov i savjetnik, procjenjuje kako bi njegov sin mogao lako klub napustiti uz odštetu od 13,7. miliona eura.

Topnici su očito nezadovoljni Bendtnerom u prošloj sezoni, te on ima i problem u osiguravanju mjesta u početnom sastavu, pogotovo nakon dolaska Marouanea Chamakha, te i oporavku Robina van Persiea.

Otac 23-godišnjaka, otkriva kako mladi Danac želi napustiti Londonski klub, te da je u potrazi za klubom u kojem bi imao redovito igranje.

"Kao savjetnik Nicklasa, ne želim govoriti baš pretjerano o odšteti koji zahtjeva Arsenal. Klubovi će to međusobno raspraviti", izjavio je otac i savjetnik Bendnera.

"Nicklas ima sve potrebne kvalitete da povrati uloženi novac, a mi lako možemo pronaći klub koji je spreman platiti taj iznos."

Govoreći za The Guardian, Bentnerov otac je nedavno otkrio interes Bayerna.

"Bayern bi bio zanimljiv klub za njega i mogu potvrditi raniji interes Bayerna. Međutim, u ovom trenutku ne mogu reći da li ili ne postoji još uvijek interes."

Bayern je nedavno doveo napadača Nilsa Petersena kao sekunardnu opciju, te ta činjenica i podiže pitanje da li Bavarci još uvijek imaju potrebu za dovođenjem Bendtnera. Međutim, sve je izvjesniji transfer Miroslava Klosea u Lazio, što pravi prazninu u redovima Bavaraca, te bi imali potrebu za dovođenjem Bendtnera.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar