nedjelja, 15. svibnja 2011.

Transferi - novosti

Kako je sezona završila dolazi nam vrijeme koje obično bude vrlo interesantno, vrijeme transfera. Tko će doći a tko napustiti Bayern? Već je od prije poznato da će Bayern na kraju sezone napustiti Thomas Kraft koji je potpisao za Berlinsku Herthu. Nadalje, na jučerašnjoj utakmici protiv Stuttgarta oprostila su se još dva igrača, riječ je o Hamitu Altintopu i Andreasu Ottlu.

Za Altintopa interes je pokazao madridski Real i kako neki mediji javljaju već sutra bi mogao postati članom "kraljevskog" kluba. S druge strane, Andresa Ottl bi mogao sljediti put Thomasa Krafta i preći također u Herthu.

Za sada nema novosti što se tiče Miroslava Klosea. On bi također mogao napustiti Bayern na kraju sezone. Od prije je poznato da Klose želi dvogodišnji ugovor ali realno je za očekivati da ga neće dobiti. Prema posljednjim informacijama Klose ima i više nego dosta ponuda tako da što se tiće nastavka karijere njemački reprezentativni napadač ne bi trebao biti zabrinut.

S druge strane, kada su u pitanju dolasci polako se rješava "križaljka" koju imaju čelni ljudi Bayerna. Tako je Christian Nerlinger jučer poslije utakmice izjavio da od dolaska portugalskog bočnog igrača Fabia Coetraoa neće biti ništa. Iako je Nerlinger izjavio da Bayern Coentraoa već duže vrijeme ne prati ipak smo mišljenja da se nije uspjelo doći do dogovora oko transfera. Tako da će Bayern morati potražiti neko drugo rješenje za poziciju beka.

Predsjednik Bayerna, Uli Hoeness je također dao nekoliko izjava jučer. Jedna od najzanimljivijih je svakako da su Bayern i Schalke postigli dogovor oko transfera Manuela Neura te da je sada na Schalkeu kada će formalizirati transfer. Isto tako, ono što se nagađalo već nekoliko dana potvrdio je Uli Hoeness, riječ je o Arturu Vidalu.

Predsjednik Bayerna je izjavio da je njegov klub zainteresiran za usluge Artura Vidala ali da treba prvo vidjeti koliko je ustvari taj transfer moguće realizirati.

Nije tajna da je Vidal želja novog trenera Bayerna Juppa Heynckesa.

Izvor vijesti - bayern-cro.com

Nema komentara:

Objavi komentar