nedjelja, 1. svibnja 2011.

Robben pozvao na dovođenje Neuera

Transfer Manuela Neuera iz Schalkea 04 u FC Bayern je samo pitanje vremena. Nakon poraza njegovog Schalkea od 4:1, je odbacio mogući prelazak u inozemstvo. Dakle, Manchester United je definitivno otpao.

"Moja želja je da ostanem na prostoru Njemačke. Postoji nekoliko opcija. O mom transferu ne odlučuju samo Schalke i ja, već i neki drugi klub", rekao je golman za Liga Total..

Kako se čini u Munchenu preovladava burno stanje i želja za dovođenje golmana. "Nadam se kako će Manuel Neuer doći. Učinio bih sve što je na raspolaganju kako bi ga doveo. Neuer je najbolji golman svijeta." Također i super zvijezda Arjen Robben poslao je jasnu poruku upravi. "Neuer je savršen primjer kako se može Bayern učiniti boljim nego što to jest", rekao je Holanđanin.

Karl-Heinz Rummenigge je u međuvremenu zaustavio euforično stanje, te izjavio kako transfer nije još ni u početnom stanju. "Nisam tako optimističan kako novirani izvještavaju. Ne mogu zasigurno reći da ćemo pronaći cijenu za igrača, ukoliko se Bayern i Schalke ne slože", izjavio je predsjednik uprave Bayerna.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar