srijeda, 9. veljače 2011.

Pranjić odigrao 45 minuta u pobjedi Hrvatske

Hrvatska nogometna reprezentacija zajedno sa Bayernivim igračem Danijelom Pranjićem u prijateljskoj utakmici na svečanom otvaranju pulskog stadiona Aldo Drosina pobijedila je Češku rezultatom 4:2. Pranjić je odigrao prvih 45 minuta kao lijevi bek i na odmoru je bio zamjenjen a drugi Hrvat iz Bayerna Ivica Olić nije igrao jer je već odavno ozlijeđen i neće ga biti još dugo vremena...

Već u ranom dijelu utakmice Hrvati su došli do prednosti do dva gola. Eduardo da Silva je pogodio za 1:0 u 10. minuti, da bi prednost udvostručio Nikola Kalinić već tri minute poslije.

Međutim, do dolaska na odmor, Česi vraćaji stvari na početak. Smanjio je Tomaš Sivok, defanzivni veznjak Bešiktaša u 20. minuti. Da bi rezultat poravnao Tomaš Rosicky u posljednjim trenucima prvog poluvremena.

Na odmoru Bilić je u svlačionici ostavio Pranjića zajedno sa Eduardom, Vukojevićem i Ćorlukom a uveo je Petrića, Strinića, Lovrena i Dujmovića.

U 61. minuti napadač Blackburna, Kalinić, postiže svoj drugi gol na utakmici i tako reprezentaciji Hrvatske vraća prednost. Konačan rezultat 4:2, postavio je Ivo Iličević, 24-godišnji veznjak Kaiserslaurtena.

Početni sastavi:

Hrvatska: Runje, Srna, Ćorluka, Šimunić, Pranjić, Vukojević, Rakitić, Iličević, Eduardo, Kranjčar, Kalinić

Češka: Čech, Pospech, Hubnik, Sivok, M.Kadlec, Hubschman, Polak, Rosicky, Plašil, Petržela, Rezek

Izvor vijesti - Uredio: samir-ko-saki

Nema komentara:

Objavi komentar