petak, 3. lipnja 2011.

Lahm: "Njemačka je spremna za test protiv Austrije!"

Obranbeni igrač Bayerna i Njemačke reprezentacije Philipp Lahm se nada kako će u kvalifacijonoj utakmici za Euro 2012. godine u petak protiv protivnika iz grupe "A" Austrije osvojiti sva tri boda..

Njemačka je do sad pobjedila svih pet utakmica te s pet bodova prednosti je ubjedljivo na vrhu grupe.. Belgija drži drugo mjesto s deset osvojenih bodova, te je sve izvjesnije kako će ekipa Joachima Loewa osiguirati ostvajaje čelne pozije grupe "A", ali Lahm želi da pobjedom protiv Austrije olakšaju svoj put..

"Utakmice protiv Austrije su uvijek eksplozivne jer postoji poseban rivalitet", rekao je lijevi bek za ESPNSoccernet. "Tu je i nekoliko Ausrtijanaca koji igraju u Bundesligi i zaista su kvalitetni igrači."

"Nadamo se pobjedi u ovoj važnoj utakmici", nastavio je kapetan bayerna. "Uz pobjedu, možemo napraviti velik iskorak ka ispunjenju uvijeta za finale Euro 2012. godine."

Austrija, koja se nalazi na četvrtom mjestu grupe, iz pet utakmica su osvojili tek sedam bodova. Ali, kapetan Marc Janko je siguran u turbulentnu prevagu kod kuće...

"Za ovu tešku utakmicu smo se pripremali jako intenzivno", rekao je napadač Twentea. "Autsajderi smo i nemamo šta izgubiti, želimo Njemačku izbaciti iz takta, možda i toliko da izvučemo nerješeno ili eventualnu pobjedu."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar