utorak, 15. veljače 2011.

Ovako se osjećaju Kroos i Contento

Toni Kroos i Diego Contento rade jako na njihov povratak u dresu Bayerna. Kako se njih dvojica osecaju i koji su im ciljevi za ostatak sezone.

"Kada si dugo povredjen ove vježbe su važne da bi se vratio treninzima ostatku tima", rekao je Kroos za 'fcbayern.de'. Kroos je vec povredjen 9 sedmica, dok njegov kolega odsustvuje tek 3 sedmice. Oba igrača rade vrlo dobro na laganim vježbama.

Kroos je zadobio povredu stopala u utakmici Bayerna protiv St Paulia, te mu je propisano apsolutno mirovanje, inače je moguće da se stopalo polomi ako bude opterećenja. "Da se stopalo polomilo, sezona za mene bi bila završena", obijasnio je Kroos. Četiri nsedmice je nosio gips, dok je nakon toga počeo sa reha treningom.

Diego Contento se povredio igrajuči za Bayern II. "Borit ću se za moje mjesto", nagovestio je lijevi bek. Imao je mesto u prvom timu, ali ga je povreda krajem septembra stopirala.

I Kroos isto tako želi da se izbori za prvi tim. U prvom dijelu sezone odigrao je sve utakmice do povrede. "Želim što prije da pronađem formu koju sam imao prije povrede", rekao je Kroos.
Izvor vijesti - Preveo: Emil

Nema komentara:

Objavi komentar