utorak, 15. veljače 2011.

Beckenbauer pohvalio Robbery'a!

Počasni predsjednik Bayerna Franz Beckenbauer smatra kako je kombinacija Robben& Ribery dobitna za Bayern..

Legenda Bayerna Franz Beckenbauer pohvalio je krilna Arjen robbena i Franck Riberya, te smatra kako njihov povratak će Bayernu biti velika odskočica za nastavak 2010/11 sezone.

Slavni tandem je po prvi put ove sezone zajedno zaigrao u pobjedi od 4:0 nad Hoffenheimom, dok je Beckenbauer bio zadovoljan ponuđenim.

"Ukoliko želite postići odreženu razinu, onda su vam potrebni igrači poput njih", rekao je njemačka legenda za 'Fifa.com'. "Lionel Messi i Cristiano Ronaldo također čine razliku, dok Robben i Ribey spadaju u istu klasu."

"Njih dvojica tim mogu mnogo poboljšati. Svi najbolji klubovi zavise o pojedincima tog kalibra, te tu ne postoji ništa zbog čega bi se trebali sramiti."

"Robben je apsolutno igrač svijetske klase - jedan od najbolji igrača - ali ne smatram Robbena boljim od Riberya, oba igraju na istoj razini i ista su klasa."

"Ne znam nikoga koji nije željan uspjeha i osvajanju svih naslova. Svako može biti sretan što su ponovno tu", pridodao je.

"Cijeli tim igra dobro i uspješno. Zahvaljujući Robbenu i Riberyu, igrači poput Thomas Mullera ili Bastian Schweinsteigera također uspjevaju."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar