srijeda, 16. veljače 2011.

Bayern pobjeđuje iz dana u dan!

Pet pobjeda u samo 15 dana - nakon što Bavarci imaju podznanje kako je to biti u Prvenstvu, Ligi Prvaka i DFB-kupu.

Ekskluzivno za Bild, Andy Brehme odvaja ključne slijedeće utakmice. Svijetski prvak iz 1990-tih smatra kako njegova bivša ekipa uspjeti pobjediti sve u 15 dana. "Sve pobjede! Veseli igrači uz malo treninga, svaki mora biti istaknutiji od slijedećeg. A timu kao što je FC Bayern to je prednost, tako da bi gledajući ih iz tri do četri dana trebale biti pobjede."

19. februar: FSV Mainz 05 1 vs 3 FC Bayern

"Nesretna konačnica protiv Bremena i poraz od Kolna, Mainz je isuviše mlada ekipa da bi se mogla oduprijeti pritisku. Protiv Bayerna, Mainz bi trebao igrati agresivno. Ali, ukoliko Bayern bude igrao kao protiv Hoffenheima - Mainz će rano biti pritisnut i praviti silne pogreške, dakle četvrta pobjeda u gostima.."

23. februar: Inter 1 vs 1 FC Bayern

"S dosta teškog rada, možemo slobodno izrezati titulu prvaka, te sa završnom osvetom doći do pozitivnog naslova! Inter nije tako dobar kao pod palicom Mourinha. Gol u Milanu je isuviše potreban, tako da bi u uzvratu na Allinazu 15. marta moglo biti sve otvoreno. U areni zvijezde Bayerna Robben i Ribery koji su svijetske klase mogu pobjediti bilo koji tim."

26. februar: FC Bayern 1 vs Dortmund

"Dortmund igra najatraktivniji nogomet u ligi. Teško da će ga se moći maknuti sa staze. Ipak, Bayern nema više oklijevanja jer je Leverkusen stabilan. Dakle, nakon velike i uzbudljive utakmice Bayern će pobjediti."

2. mart: FC Bayern 3 vs 1 Schalke

"Baš kao i prošle godine u U DFB-kupu, gdje je Bayern slavio sa 1:0 nakon produžetaka. Zapravo sam mislio kako će Schalke nakon pauze biti u znatno boljoj formi. Ali, to se nije dogodilo. Prema tome, teško mogu zamisliti kako ovaj put protiv Bayerna imaju priliku. Tu je samo jedan koji bi mogao spasiti Schalke, a to je Neuer. Jer je on svijetska klasa - razlikuje se od bilo koga drugog."

5. mart: Hannover 96 0 vs 2 FC Bayern

"Ko bi ikad pomislio kako će Hannover igrati ulogu za drugo mjesto? Mirko Slomka može igrati jako obrambenu igru. Dakle, brzi gol bi bio jako važan. Da bi bili drugi, moraju pobjediti Bayerna. Ali, bez ikakve rasprave: Nema šanse!

Zaključak Brehmea: "Bayern još uvijek ima šanse - ne za naslov. Ipak, u nogometu se nikad ne zna..."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar