srijeda, 9. veljače 2011.

Olićeva borba s mišićem!

Njegova bol je velika. Njegova volja je još veća. Ljubimac Bayerna Ivica Olić uporno radi za svoj povratak. U novembru, hrvat je dobio razornu dijagnozu: kako ima lateralni meniskus i oštećenja hrskavice u lijevom koljenu, zbog čega mora odsustvovat 8 mjeseci!

Nakon toga je uslijedila operacija u SAD-u kod specijaliste Dr. Richard Steadman. Ivica Olić se žarko bori za svoje ponovno postizanje golova u Bavarskoj. Ukoliko bude sve išlo po planu, on će se već u predsezoni na ljeto moći pridružiti ostatku ekipe.

"Prije svega moram 'nabiti mišiće'. To je prioritet. Zbog duge pauze izgubiuo sam 4 kilograma, koji je kao tri mišićne mase", izjavio je za Olić za 'Bild'.

Za Ivicinog oca sve ovo je gotovo nepodnošljivo, da on ne bude na terenu. "Ponekad je teško, jer još uvijek to traje predugo. Ali, ne mogu čekati da on započne trening vožnje ili da zaigra u nekom trenutku", kaže otac.

Za sada Ivo je vrlo sretan da može voziti bicikl i da hoda normalno, "najgore vrijeme na štakama i stalno pregledanje koljena je stabilizirano."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar