srijeda, 9. veljače 2011.

Neuer u Schalkeu do 2012 godine

FC Bayern najmanje more još jednu godinu biti bez Manuela Neuera. Prema izjavi trenera Felixa Magatha za 'Sport Bild', Manuel Neuer će još uvijek biti u sastavu Schalkea u nadolazećoj sezoni.

"Razgovarali smo, te ćemo zajedno sa Manuel Neuerom u proljeće donijeti konačnu odluku. Početni razgovori ukazuju na to kako ćemo produžiti ugovor s Neuerom", rekao je Magath. Ipak, golman u svakom slučaju do 2012. godine ostaje u Schalkeu.

Kako Neuer voli svoj klub, pokazao je u nedavnom derbiju protiv Dortmunda. Za nacionalni tim u intervju'u je odbio dati prostora rivalstvu. Nešto kasnije, odlaskom iz Schalkea on je bio sretan.

Klauzola ugovora može biti skupa:

Ipak, postoji klauzola u Neuerovom ugovoru koja može prerasti u jako skupu cijenu. Prema izvještajima, u klub su pristigle ponude od klubova iz LP koji su u iznosu višem od 15 miliona eura.

Navodno "plavi dečki", su to odbili, ali potom su plaču 24-godišnjaka povečali za 20%. Uz to, procjenjeni prihod tome je 2 miliona eura, dok će po ponudi primati 400 000 eura.

Prema tome, primjer: ukoliko pristigne pet takvih ponuda na stol Schalkea, to će biti dvostruko viša plača za Neuera. Ipak, možemo se nadati kako sve to neće biti toliko zabavno za njega.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar