ponedjeljak, 21. veljače 2011.

Hoeness: "Ne smijemo se zavaravati"

Zapravo, Bavarci su već jednom nogom u drugom krugu Lige Prvaka protiv Inter Milana protiv koga su spremniji nego ikad - ustvari, to je tako ukoliko nema velikih problema u obrani.

Mainz 05 je izgubio sa 1:3 od Bayerna baš zbog obrambene slabosti. Ali, napadači Mainza Andre Schürrle i Sami Allagui nisu ni blizu napadačima Intera Samuel Eto'om i Giampaolo Pazziniem. Zajedno ovaj dvojac je postigao 25 golova u Seriji A - (Pazzini 15, Eto'o 10). Osim toga, talijanski prvaci sa postignutih 47 golova su najjača ofenzivna ekipa u domaćoj ligi.

Ipak, Hoeness misli kako bi mogli doći do uspjeha: "Ako budemo držali liptu podalje iz vlastite polovine, od šest pa do deset, bit ćemo jaki. U protivnom, biti će kritično", rekao je. "Ne smijemo se zavaravati. Moramo napraviti rezultat, bez toga: SRANJE."

Četri različite obrane u Mainzu:

Stanje Bavarske obrane u gostujućim utakmicama ove sezone, ne može biti ništa dobro. Njemački prvak je primio čak 20 golova, dok su od toga pobjedili samo četri ekipe, uz jednu iznimku - (0:0 protiv HSV-a).

Dakle, ko će uspjeti zaustaviti naizgled opasnu Interovu-offenzivu? U Mainzu, zbunjeni Louis van Gaal napravio je četri varijante. Početni sastav obrane započeo je sa: Philipp Lahmom, Anatoliy Timoschtschukom, Holger Badstuberom i Luiz Gustavom. Nakon 25. minuta kasnije Luiz Gustavo i Danije Pranjić su se zamjenuli za pozicije. Dakle bilo je: Lahm, Badstuber, Timoschtschuk i Pranjić. U 64. minuti, Toni Kroos je ušao umjesto ugroženog žuto-crvenog kartona Badstubera, nakon čega je bilo: Lahm, Timostschuk, Gustavo, Pranjić

Krajem, obrana je stajala uz: Lahma, Brena, Gustava i Pranjića, dok je Timoschtschuk bio nešto povučeniji obrani sa zadnje vezne pozicije. "Protiv Intera ne smijemo dozvoliti toliko prilika kao protiv Mainza", rekao je Thomas Muller, koji vidi problem, ali ne u kvaliteti stopera. "Važno je da ekipa to zabrani. Moramo dobro stanje tima napraviti da bude još bolje."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar