ponedjeljak, 21. veljače 2011.

Schweinsteiger: "Bayern može pobjediti Inter"

Veznjak Bayerna Bastian Schweinsteiger izjavio je za 'Goal.com' kako je siguran da njegova strana može pobjediti Inter u Ligi Prvaka.

Njemačka elektrana Bayern München u prvom krugu nokaut faze Lige Prvaka u srijedu gostuje kod talijanskog diva Intera, dok su Bavarci spremni za osvetu nakon poraza prošlogodišnjeg finala Lige Prvaka protiv "nerazzurra".

Njemački 'Goal.com' razgovarao je s veznjakom Bastian Scweinsteigerom uoči kruga osmine finala, te njemački reprezentativac je siguran kako Bayern ima ono što je potrebno da bi Talijane spremili u prošlost.

"Dvije utakmice protiv Intera će biti jako izazovan zadatak i mi smo time jako sretni. Sretan sam što ću ponovno vidjeti svog prijatelja Lucia", rekao je Scweinsteiger.

"Teorijalno, šanse za prolaz u četvrt-finale su 50:50. Međutim, moramo raditi jako teško ukoliko želimo postići uspjeh."

"Siguran sam kako imamo ono što je porebno da prolazak u drugi krug.. Svi imamo tu strast da napravimo rekord ravno protiv Intera."

"Razmišljali smo o porazu prošle godine i teško je. Uistinu povrijeđeni smo što smo izgubili tu utakmicu. Ovo je savršena prilika za nas da se osvetimo za prošlogodišnji poraz."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar