utorak, 15. veljače 2011.

Hamit Altintop: "To je samo moja sudbina"

Franck Ribery i Arjen Robben ponovno su zablistali s Bayernom te svi su okolo oduševljeni. Ali, tu je jedan koji zbog svega toga ispašta: Hamit Altintop koji ostaje na klupi..

Bivši trener Francuske reprezentacije Raymond Domenech kritizirao je Ribery'a i društvo sa prošlog SP. Ipak, Franck Ribery ne mari puno za to. Disciplinska komisija mu je odredila kazu propuštanja jedne utakmice, te će pod okriljem novog trenera Laurent Blanca, moći zaigrati ponovno. Isto tako iznimi talenat je već pod palicom Louis van Gaala u sastav već postavljen.

Žrtva toga: Hamit Altintop koji je povratkom dvojca Robberey'a ponovno izgubio svoje mjesto u početnom sastavu. On je dakle ostao igrač broj 12, što znači prva zamjena. "Arjen je veliki igrač, znamo isto tako da je dobar 'šuter'. Ali, mislim kako mogu još igrati u postizanju golova", rekao je Turčin za 'TZ'. "Mislim kako za poraz u Kolnu nisam isključivo ja kriv."

To sve teško pada Altintopu koji za svoje mjesto u prvom timu jednostavo nezna. "Ne znam šta reći o tome", kaže on, te pridodaje. "Arjen i Franck su jednostavno rečeno moja sudbina."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar