subota, 15. siječnja 2011.

Van Nistelrooy u Real umjesto Klosea?

Nakon što je od prije nekoliko dana stigla informacija kako je Madridski Real zainteresovan za dovođenje Klosea, tu je sad još jedna zanimljivost. Sad žele još jednog vrhunskog napadača Bundeslige.

Prvoligaš Budneslige Hamburger SV očito ne žele i odbijaju ponudu "kraljevskog kluba" za povratak napadača Ruud van Nistelrooya. Prema pisanju Španjolskih medija Real Madrid je prijeko zainteresovan za tu opciju.

Real Madrid je na ljeto iz Bundeslige doveo Mesut Özila i Sami Khediru, međutim sad hitno traže zamjenu za Argentinskog napadača, Gonzalo Higuain koji će odsustvovat dugo vremena s terena zbog nedavne operacije kičme.

Mnogi napadači u cijeloj europi su povezivani dolaskom u Madrid kao zamjena za povrijeđenog napadača, pa tako uključujući i napadača Bayern Münchena, Miroslav Klosea.

Van Nistelrooy je igrao za Real Madrid sve do prošle godine, odakle je i pristigao u HSV. Prema informacijama "kicker.de", povratak napadača u Real je neopravdan, te glasnogovornik HSV-a je izjavio kako će van Nistelrooy u subotu zaigrati u utakmici protiv Schalkea 04.

Holanđanin je u Madridu proveo lijepe dane, igrao je za njih od 2006 do 2010. godine, gdje je postigao 61 gol u 93 odigrane utakmice te pri tome pripomogao osvajanu dva naslova Španske lige.

Prema navodima Sportskog lista "AS", klub je spreman platiti traženi iznos za odštetu napadača.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar