subota, 15. siječnja 2011.

Kahn: "Kada se bodovi smanje iz Minhena će se pokrenuti sve mašine!"

Bivši Bayernov golman Oliver Kahn kritikuje Bayern-ovo ponašanje prema Mark van Bommel-u i šalje već upozorenje Dortmundu.

Mark Van Bommel trenutno ne uživa u velikom povjerenju Bayerna, sve to kritikuje Oliver Kahn u intervju'u za "Bild".

"Jednom treneru se ne može ništa bolje desiti nego da dobije takvog kapitena kao što je Bommel!", rekao je Kahn

Da Louis van Gaal u drugoj polovini sezone Thomas-a Kraft-a stavlja na broj 1 Oliver vidi kao veliki rizik.

On vjeruje da 22-godišnji Thomas Kraft ne može izdržati toliki pritisak. Kako kaže Manuel Neuer je jedini golman kojeg bi šefovi - Bayern htio da ima."Ako to bude tako i dalje komunikacija nije optimalna", govori Kahn.

"Transfer samo ima smisla kada je trener i uprava iznenađena nekim igračem. Postoji i situacija transfera kada samo trener želi da dovede nekog igrača i to bi se moglo ispuniti ali pitanje bi bilo koliko bi taj transfer pomogao."

Bayern ide velikom snagom za 1. mjesto. Iza vodećeg na tabeli ( Dortmunda ) Bavarci zaostaju čak velikih 14 bodova. Kahn upozorava Crno-žute: "Obucite se veoma toplo" !." Ja do sada nisam doživio neki vrh u Minhenu", zaključuje Kahn."Ako u Dortmundu već tako paze moraju se spremiti još bolje jer iz Bayern-a će dobijati veoma veliki pritisak. Sa malo "psihičkim ratom" moramo se snaći. Kada se bodovi smanje iz Minhena će se pokrenuti sve mašine !! "
Izvor vijesti - Preveo: Mirza

Nema komentara:

Objavi komentar