subota, 11. prosinca 2010.

Goal.com: Gomez u idealnom timu grupne faze Lige Prvaka

Poznati fudbalski sajt Goal.com izabrao je idealnih sastav grupne faze Lige šampiona, u kome mjesto u vrhu napada sa Eto'om i Messiem pripada igraču Munchenskog Bayerna Mariu Gomezu.

Goal.com je među stative postavio Manuela Neuera (Schalke).

"On ima nekoliko mana, prije svega u postavljanju, ali je sigurno najbolji na svijetu što se tiče odbrane udaraca", piše Goal. Com.

Pored Nemanje Vidića (Manchester United), u odbrani su Darijo Srna (Šahtar), Rikardo Karvaljo (Real Madrid) i Michael Bastos (Lyon).

"Manchester United, prvoplasirani tim u grupi C, primio je samo jedan gol na šest utakmica, a lider u odbrani je bio Nemanja Vidić. Srbin je bio kao stijena posebno u utakmicama sa Valencijom" , navodi se na sajtu.

Vezni red čine: Michale Esijen (Chelsea), Klodemir (Kopenhagen) i neizbežni Garett Belle (Totenhem).

"Predstavio se na Europskoj sceni fantastičnim igrama protiv Intera, het-trikom na San Siru i demoliranjem Maicona na Vajt Hart Lejnu. Postigao je ukupno četiri gola" , navodi Goal.com.

U napadu su Leonel Messi (Barcelona), Mario Gomez (Bayern), Samuel Eto'o (Inter).

"Barcelonin talisman Leonel Messi, Bayernov Mario Gomez koji se mučio prošle sezone, a potpuno se vratio ove sezone i Samuel Eto'o najbolji strelac grupne faze sa sedam golova čine napad. Da Kamerunac nije imao fantastičan start sezone moguće je da bi Inter bio još niže na tabeli u Seriji A"
Izvor vijesti - Uredio: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar