subota, 11. prosinca 2010.

Bayern sa 3 gola u potpunosti savladao St. Paulia

Bayern je danas na Allianz Areni u potpunosti savladao St. Paulia sa 3:0, golovima Hamit Altintopa, Philip Lahma i Franck Ribery'a.

Zadnju utakmicu na Allianz Areni Bavarci su počeli jako oštro, odmah su krenuli u napad, imali svoje prilike, baš kao i protivnik, sve do 16 minute, kada Altintop svoj prvi gol u sezoni postiže uz asistenciju Bastiana Schweinsteigera, s kojim rezultatom se i završava prvo poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme počinje također burno, ponovo Bavarci napadaju, traže još više. Imaju svoje prilike, ali ovaj put u protivnicima ne daju da pređu na polovicu Bavaraca. Tako sve to traje, do 72. minute kada Toni Kroos odlično asistira Mulleru za mogući pogodak, al ga pritom golman St. Paulia obara pred golom i dobiva crveni kartom, ali uz to i iznudio je jedanesterac za Bayern u kojem Philip Lahm postiže drugi gol na utkmici.

Bavarci se ni tu ne zaustavljaju, koriste priliku zbog 10 igrača St. Paulia i napada sve češće, sve se više naazi pred golom St. Paulia, te tako sve do 79. minute kada Franck Ribery uz odličnu asistenciju Mark van Bommela odlično vara protivničkog golmana i postiže svoj treči gol u sezoni, a ujedno i treči gol u utakmici.

Vrijedno pomena jeste da su Bavarci u ovoj utakmici imali tri pogođene stative, prvo Thomas Mulleru, zatim Bastianu Schweinsteigeru koji je glavom pogađa i Hamit Altintopu pred kraj utakmice.

Nema komentara:

Objavi komentar