utorak, 2. studenoga 2010.

Schweinsteiger će odlučuti nardne godine

U pokeru produživanja ugovora Schweinsteigera i Bayerna, će biti odluka tek sljedeće godine. Po informacijama iz "Bild-a" Schweinsteiger je rekao upravi Bayerna da ne želi ove godini voditi pregovore o produživanju ugovora koji istječe 2012. godine.

Schweinsteiger želi da sljedeće godine osvoji Ligu Prvaka, zato želi prvo da vidi razvoj događaja oko novih pojačanja u Bayernu pa tek onda potpiše novi ugovor.

Rummenigge je rekao da će Schweinsteiger u svakom slučaju i sljedeće sezone igrati za Bayern: "Ja neću ni jednu sekundu razmišljati o tome da Bastiana prodamo, on će ostati kod nas minimalno do 30. juna 2012.''


Kada bi Schweinsteiger otišao Njemački Rekordni Prvak Bayern bi samo na ljeto mogao dobiti velike pare za njega. Godinu kasnije bi mogao Schweinsteiger otići a Bayern bi ostao bez para za njega. Manchester United, Real Madrit i Chelsea su zainteresirani za njega. Ali to da je Real zainteresovan za Bastiana, Hoenessu ne donosi brige: "To su ljudi iz Reala probali i kod Riberya pa su dobili krvav nos. Moraju polako naučiti da imaju posla sa FC Bayernom." , rekao je Hoeness.

Viša plata Schweinsteigeru

Šefovi kluba znaju koliko je Schweini važan za Bayern, zbog toga bi i povećanje plate bilo moguće.

Uli Hoenes: ''Oko Schweinsteigera nećemo štedjeti, jer znamo koliko je važan za nas.''

Preveo: Emil

Nema komentara:

Objavi komentar