ponedjeljak, 1. studenoga 2010.

Novi šok: Olić pauzira 6 mjeseci

Novi šok za Bayern: Olić ima ''Lateralni meniskus'' i mora već ove sedmice da se operiše. Hrvat tako ispada šest mjeseci.

Veliki problemi Njemačkog rekordnok prvaka se pogoršavaju ponovo. Van Gaal ne može da računa na svoje dvije super zvijezde, Robbena i Riberya kao i na Van Bommela i Klosea. Ali je Ribery pred povratkom.

Nije prva povreda Olića

I preko toga je i Badstuber povređen, Breno i Contento kao i Alaba. U Ligu Prvaka protiv CFR Cluj Van Gaalu nedostaje 9 igrača. Kod Badstbera postoji mala nada da će igrat. But (problemi sa leđima) može da igra.

Olić je već na početku sezone zbog problema sa koljenima bio povređen a onda je imao i slomljen nos. Ali je ušao pred kraj utakmice protiv svog bivšeg Kluba HSV-a (0.0), kod pobjede protiv Freiburga (4:2) je Olić bio na klupi ali nije dobio priliku.

Operacija u SAD

Za vikend su njegovi problemi sa koljenima opet počeli, dogovorio se sa doktorom Bayerna Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt-om da se operiše u SAD-u kod specijaliste Richard Steadmanom.

Olić bi već u ponedjeljak trebao poletjeti za SAD.
''Mnogo sam tužan jer nisam bio na SP-u, ostao sam u Minhenu i puno radio da bi nastavio tu gdje sam prošle sezone stao.'' , kaže Olić.

preveo: Emil

Nema komentara:

Objavi komentar