ponedjeljak, 25. srpnja 2011.

Bayernove kronike uskoro u prodaji za 2999 eura!

Impresivna ručno ukrašena i drvenim stranicama ukoričena tiskana kronika o povijesti minhenskog FC Bayerna, naziva "4 zvjezdice za 111 godina", u kolovozu će izaći na tržište u ograničenoj seriji...

Prvo izdanje knjige impresivnog A2-formata otisnuto je u 4111 primjeraka. Broj je kombinacija ranije spomenutih četiriju zvijezda i 111 godina postojanja nogometnog kluba osnovanog 1900. godine. Cijena je ekskluzivna kao i količina: 2999 eura!

Četiri su zvjezdice zapravo simbol za osvojene naslove njemačkog kluba-rekordera po broju osvojenih naslova prvaka (22). Prvu su na dresu Bayernovi nogometaši dobili nakon trećeg naslova prvaka, drugu nakon petog, treću nakon deseteog te četvrtu konačno nakon 20. bundesligaškog naslova 2006. godine.

U priči o povijesti najvećega njemačkog nogometnog kluba ima mnogo dosad javnosti nepoznatih tajni.

Neke je od njih otkrio Bild, poput originalnog ugovora koji je 10. srpnja 1964. godine potpisala gđa. Karoline Müller, majka tada još maloljetnog napadača Gerda. Isti je bio vrijedan 5000 maraka.

Sjajni je golgeter za nekoliko godina postao najplaćeniji nogometaš kluba s drugom igračkom legendom Franzom Beckenbauerom. Za Bayern je postigao 365 golova u 427 bundesligaških utakmica.

Više sličnih fantastičnih otkrića kriju Bayernove kronike koje će se na tržištu službeno pojaviti idućeg mjeseca. Nema sumnje da će izazvati pravu pomamu među ozbiljnijim i boljestojećim Bayernovim navijačima.
Izvor vijesti - Nogometni magazin

Nema komentara:

Objavi komentar