subota, 18. lipnja 2011.

Marca: "Bayern zainteresovan za Pedra Leona

Bayern kako se čini ograničava svoje aktivnosti gleda pozicije centralnog stopera. Ipak, navijačima se sad budi nada. Možda pristigne još jedno pojačanje za klupu, zamjena za Arjen Robbena i Franck Riberya - ali iz Real Madrida?

Hamit Altintop je ovog ljeta napustio redove Bavaraca, smatrajući kako dobiva malu minutažu. U Realu se više neće susretati s licima Arjen Robbena i Franck Riberya, dok će ga Mourinho pokušati iskušati u obrani.

Nakon dugo vremena, praznina na poziciji desnog beka je tu. U ovom slučaju, "Marca" donosi vijest i navode o drugom igraču. Pedro Leon je namamio Karl Heinz Rummeniggea koji je za Španjolski list izjavio kako je on "brz i lukav na krilu, koji se prošle sezone u realu nije naigrao.." Možda se zainteresovanost pobudila prilikom test utakmice između ove dvije strane koja se odigrala prošlog augusta....

Leon, za kojeg je također interes pokazao i Liverpool želi napustiti Real. Osim toga, dovođenje 24-godišnjaka bi premašio proračun Bayerna. Uz nadolazeću sezonu, Nerlinger misli o tome da uz malo sreće za njih dvojicu ne dovede nikakvu zamjenu. U svakom slučaju, Toni Kroos, Ivica Olić i Thomas Muller su već igrači koji mogu zaigrati na krilnim pozicijama.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar