nedjelja, 12. lipnja 2011.

Makaay: "Ne znam zašto je Bayern prodao Lucija"

Bivši napadač Bayerna Roy Makaay prokomentirao je slabu sezonu Bayerna, navodeći da klub ima ozbiljnih problema u odbrani i kritikuje prodaju Lucija...

Bavarci imaju propast prošle sezone, jedva su završili na trećem mjestu u Bundesligi i tako osigurali kvalifikacije za Ligu prvaka, a Nizozemac vjeruje da timu nedostaje kvalitetan središnji branič.

"U sredini obrane, ja nikad ne bih prodao Lucija.", rekao je 36-godišnjak za "TZ".

"On je bio jedan od najboljih središnjih braniča s kojima sam igrao. Ali u to vrije donesena je odluka da ga prodaju - nije važno od koga - a sada, kako sam primjetio, on im ne dostaje."

Bavarci se započeli proces obnove s dovođenjem golmana Manuela Neuera i desnog beka Rafinhe, ali umirovljeni napadač pronašao je i druge problematične pozicije.

"Arjen Robben i Franck Ribery često imaju duge ozljede, tako da nam često nedostaju dva klasna igrača. Naravno, Schweinsteiger, Lahm, Muller i Gomez su odigrali sjajnu sezonu, ali ako Ribery nedostaje, strahovito se smanjuje kvaliteta tima." , kaže bivši igrač Feyenoorda.

Minhenski klub će morati proći kroz pretkolo da bi izborio natjecanje s europskom klupskom nogometnom elitom, a Makaay je španjolske gigante Real Madrida i Barcelonu identificirao kao glavni klubove na kontinentu.

"Barcelonina performansa je nešto što nismo vidjeli u finalu Lige prvaka. Barca je još uvijek vrlo daleko. Također, Real Madrid, osim utakmice protiv Barcelone, pokazao je izvrsnu formu." , zaključio je.

Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki

Nema komentara:

Objavi komentar