nedjelja, 1. svibnja 2011.

Rummenigge: "Neuer je suzdržan dečko"

Manuel Neuer kao gost u Münchenu dočekan s mnogo neprijateljskih navijača, ali i s mnogo ljubaznosti..

Karl-Heinz Rummenigge ga je nazvao "suzdržanim dečkom" Kada je 25-godišnjak uao na Allianzu Areni izvrijeđan je mnogim navijačima s Južne strane, Tu je bio i podcjenjivajućih plakata "Koan Neuer - Nećemo Neuera", koji su osvrt na mogućnost transfera golmana iz Schaleka u Bayern.

Ali, tu su bili i drugi plakati, pa čak i oni od navijača koji pozdravljaju njegov dolazak u München. Plakat je glasio: "Naš neuer je najbolji golman na svijetu. Dobrodošao u München, Manuel."

Neuer je nedavno također bio izvrijeđan gostovanjem Schalkea u Münchenu u polufinalnoj utakmici DFB-kupa, čak i tada bilo je plakata s natpisima "Koan Neuer". Ipak, predsjednici Bayerna na kraju svega su pozvali navijače za poštovanje gostima, te bez navođenje imena Neuer.

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge s ostatkom uprave doček Manuela Neuera je dočekao opušteno. "Bilo je i za očekivati kako će biti grupica koja će biti protiv Manuela Neuera. Dakle, mora se živjeti u sumnji..", rekao je za Liga...

Rummenigge je možda očekivao i gore nego što je bilo. "Uostalom, moram reći, danas je bilo opušteno. Moglo je biti mnogo dramatičnije i pretjeranije. Mislim da je on sjajan golman. On je veliki golman, što je i dokazao u mnogim utakmicama. Također, mislim da je i nevjerovatno suzdržan dečko, koji tako lako podnosti proteste, ne samo od navijača Bayerna, već i od Schalkea. Moram reći da je za svoje godine izuzetno zreo golman."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar