ponedjeljak, 16. svibnja 2011.

Petersen: "Ne želim biti četvrti napadač u Bayernu"

Transfer golgetera Nilsa Petersena iz drugoligaša Energie Cottbusa u Bayern je navodno već gotova stvar. Ipak 22-godišnji napadač čini stvar zanimljivijom i želi u posljednjem razgovoru sa Bayernom, koji će uslijediti ovaj tjedan, još jednom preispitati svoju priliku. "Ako Bayern sa mnom planira kao četvrtim napadačem onda bih si još jednom dobro razmislio", rekao je Petersen "Lausitzer Rundschauu".

Trebalo bi biti sigurno da novi trener Bayerna Jupp Heynckes i sportski direktor Christian Nerlinger nude jednu dobru perspektivu najboljem napadaču druge lige ove sezone (25 gola). "Ako će razgovor sa Bayernom dobro proći a ja imati osjećaj da oni računaju na mene, tada ću ponudu prihvatiti. Onda neće biti nikakvih daljnjih pregovora sa drugim klubovima", rekao je Petersen.

Za Bayern je ovaj transfer već duže vremena riješen. "Petersen je siguran", rekao je trener Jupp Heynckes “Bildu”. Veoma tražen napadač bi trebao dobiti trogodišnji ugovor i još ovaj tjedan proći obavezne liječničke preglede a Petersenov dosadašnji klub Energie Cottbus bi trebao dobiti odštetu od 3 milijuna eura.

Izvor vijesti - bayern-cro.com

Nema komentara:

Objavi komentar