utorak, 3. svibnja 2011.

Liga Total! Kup 2011: Bayern vs Hamburger SV

Bayern će u nadolazećoj sezoni ponovno odigrati utakmicu Lige Totala. Utakmica Kupa 2011. godine će se odigrati u novoj Coface Areni u Mainzu protiv Hamburger SV-a.

Početak nove sezone biti će obilježen utakmicom Lige Totala! Kupa 2011. godine u novoj Coface Areni u Mainzu koja će se odigrati 19 i 20. jula - za nadolazeću novu sezonu Bundeslige, turnir će organizovati Njemački Telekom.

Ulaznice će se pustiti u prodaju početkom maja, tačnije 4. maja 2011. godine. Kup koji trenutno sačinjava lidera Borussiju Dortmunda, Bayern Münchena, Hamburger SV-a te tradicionalni klub Mainz 05..

Ulaznice za turnir se mogu naručiti putem on-line servisa na http://www.ligatotal.de/. Dostupni su po cijenama od 10 eura (stojeći, jednodnevna ulaznica), od 40 eura (stojeći, dvodnevna ulaznica). Na web-stranici se također nalaze i sve informacije o torniru.

Također, raspored peliminarnog kluga je dostupan: početak prve utakmice je u utorak, 19 jula u 18:45h. Zatim slijedi utakmica domaćina FSV Mainza 05 i Borussie Dortmunda. Nakon toga, u 20:30h uslijedit će utakmica između FC Bayerna i Hamburger SV-a.
Izvor vijesti - Preveo: Taba


Nema komentara:

Objavi komentar