utorak, 3. svibnja 2011.

16 igrača treniraju, 2 na pauzi

"Tempo - Presing!". Andreis Jonker prema svojim igračima se odnosio bez milosti. Dva dana nakon pobjede nad Schalkeom od 4:1, te ponovno zauzevši treće mjesto na tabeli, trener Bayerna na treningu je svoj tim ponovno namučio.

Brzi pasovi s krajnjim postizanjem pogotka, trening je održan u zatvorenom prostoru i bez medija - primjenjivala se taktika, pregled igre te brzo prebacivanje lopte. 16 profesionalaca kao i Antonio Pangallo i Maksimilijan Riedmüller iz drugog tima bili su sudionici prvog tima. Ipak, pet igrača je bilo prisiljeno tek promatrati.

Pauza za Schweinsteigera i Robbena.

Zbog stomačnih bolova Arjen Robben je bio prisiljen napraviti pauzu. Holanđanin bi u ponedjeljak trebao samo pauzirati. Bastian Schweinsteiger je u utakmici protiv Schalkea zadobio povredu stopala, pa je zbog toga završio u centru za obuku. Uz sreću nije velika povreda, već odstupanje od treniga tek zbog mjera opreza.

Zbog povrede odstupaju još uvijek Ivica Olić (zbog operacije koljena) i Hamit Altintop (probleni sa leđima). Ali, tu su i dobre vijesti za Bayern. Oporavak Danijela Pranjića. Hrvat se oporavio od povrede tetive, te je u ponedjeljak individualno trenirao s pomoćnim trenerom Marcelom Boutom, kao i sa fitness trenerima Thomasom Wilhelmiom i Andreasom Mayerom. Nakon treninga u utorak, u srijedu će se vratiti punom treniranju.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar