ponedjeljak, 16. svibnja 2011.

Heynckes: "Na putu su tri nova pojačanja"

Bivši trener Bayera Leverkusena Jupp Heynckes osigurao je sa svojim klubom drugo mjesto. Sada, napokon može iskreno i otvoreno razgovarati kao budući trener FC Bayerna. Dolazak trojice igrača je manje ili više gotov.

Već u nedjelju kako prenosi TZ, Heynckes je s upravom Bayerna vršio razgovor. Prema izvješću, tri nova igrača su manje ili više gotova, a to su: Manuel Neuer (Schalke 04), Jerome Boateng (Manchester City) i Nils Petersena (Energie Cottbus). "Uz Neuera i Boatenga, stvari bi legle na svoje mjesto. Petersen je gotov", izjavio je Heynckes za Bild.

Što se tiče Neuera, prema riječima predsjednika Bayerna Hoenessa samo je pitanje vremena njegovog dolaska. "Više je psihološko pitanje, da li dolazi prije ili poslije finala kupa."

Tranfer Jerome Boatenga iz Manchester Citya u Bayern najavljen je već početkom maja. Danas, prema informacijama iz Kickera, Bavarci su s Boetengom već dogovorili četverogodišnji ugovor. Jedino što u svemu tome nedostaje je dogovor o transfer odšteti... Prošlog ljeta Manchetser City je Boatenga iz Hamburher SV-a doveo za 12. miliona eura, dok bi prema riječima sportskog direktora Bayena Christian Nerlingera dovođenje njemačkog reprezentativca bilo uz "znatno manju odštetu."

Međutim, dolazak Nilsa Petersena još uvijek nije završen, još uvijek su preostali pregovori koji će se održati u četvrtak u Münchenu.

Osim ova tri pojačanja, Hoeness je poprilično ofenzivno krenuo u dovođenje u četvrtog. "Zainteresovani smo za Artura Vidala. Ostaje da se vidi da li se transfer može ili ne realizovati", izjavio je Hoenesss za vikend.

Tu je i mali problem: Hoeness je sportskom direktoru Leverkusena Rudi Volleru prema informacijama iz Sport1, obećao kako će se držati podalje od Vidala. Ipak, informacije kakve nam donosi Kicker, s vremena na vrijeme o ovome će se uprava Bayena i Heynckes govoriti nešto više.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar