petak, 1. travnja 2011.

Voeller dao igračima zeleno svjetlo za transfer u FC Bayern

Sportski direktor Bayer Leverkusena Rudi Volle svojim igračima je dao zeleno svjetlo za transfer u Bayern. Ipak, on također sumnja da će ti igrači pomoći rekorderu..

U razgovoru za "Ran.de", sportski direktor Leverkusena Rudi Voller govorio je o mogućem transferu Artura Vidala u FC Bayern. Prema njegovom mišljenju, čileanac se nipošto neće uklopiti u filozofiju rekordnog prvaka..

"U osnovi, postavlja se pitanje, da li bilo koji naš igrač odgovara opisu igrača svjetske klase kao što Bayern želi? Također, da li 100% postoji interes za Arturom Vidalom, također to još uvijek ne zna niko", izjavio je Voller, koji smatra kako će se u Münchenu više orjentisati na pojačanja u obrani, dok Vidal igra poziciju u veznom redu.

Nedavno, pojavila se sumnja kako bi Jupp Heynckes na kraju sezone iz Leverkusena mogao povesti nekog igrača za sobom, Voller je malo ohladio: "Ukoliko se to i dogodi, nema veze... Pa život ide dalje, ja ću ostati prijatelj kakav i jesam sa Jupp Heyncesom, iako će nam možda ugroziti put za nastavak dalje."

Voller se posebno osvrče na dovođenje novog trenera u Bayern. "Činjenica da igraju loše, te kako je Bayern stoga morao učiniti nešto, je posve razumljiva. Dok prošlost zajedništva između Hoenessa i Heynckesa veže mnogo toga u odnosu na nas, razumijem i shvatam jako dobro."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar