petak, 29. travnja 2011.

Tymoschchuk: "Bila bi katastrofa kada se nebi kvalificirali u Ligu Prvaka"

Prošlog četvrtka, Hannover je pobjedom nad Freiburgom preskočio Bayerna za rastojanje od boda na Bundesigaškoj tabeli.. Bavarci su u subotu učinili sve kako bi odgovorili izazovu, ali nakon što je Sebastian Rode zabio svoj prvi sezonski gol, aktuelni prvak je bio prisiljen zadovoljiti se s bodom..

Nešto kasnije, Mario Gomez je preko penala uspio vratiti Bayernu malo nade s kojom zaostaju tek jedan bod iza Hannovera...

U subotu, Bavarci dočekuju Manuela Neuera i Schalke, koji je izuzetno opasan protivnik pogotovo nakon što su nedavno u Ligi Prvaka izgubili od Manchester Uniteda. Dakle, do kraja sezone je preostalo tek tri utakmice, dok ih Bavarci sve tri moraju dobiti.

Ne tako davno, predsjednik Bayerna Uli Hoeness do je poprilično hrabru izjavu: "Finale Lige Prvaka se igra u Münchenu, a mi moramo biti tamo", ipak Bavarci tek zauzimaju četvrto mjesto na tabeli, dok bi čak i prerano mogli biti eliminirani iz Lige Prvaka su sezoni 2011/12.

Anatoliy Tymoschchuk je pogledom na situaciju za Goal.com izjavio: "To bi bila katastrofa ako se nebi kvalificirali u Ligu Prvaka, pogotovo zbog činjenice da se finale igra u Münchenu."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar