ponedjeljak, 25. travnja 2011.

O kome sve zavisi Bayern?

Pošto Bayern sad treba pomoć "drugih" da bi dohvatio treće mjesto koje vodi u Ligu Prvaka, pokazat ćemo vam koje su Bayernu utakmice bitne u slijedećem kolu. Stvar je malo komplicirana pa ćemo ići po nekom redu. Krenut ćemo od najvažnije utakmice do one koja je najmanje važna. U slijedećem, kolu Bayernu su skoro sve utakmice bitne za plasman u Ligu Prvaka, njih sedam da budemo točniji. Sada ćemo vam napisati zašto.

1.) Hannover - Gladbach - X2 - ova utakmica bitnija je i od same Bayernove jer Bayern ne može napredovati na tablici ako Hannover ne ispusti bodove. Nužno je da Hannover odigra neriješeno ili izgubi ovu utakmicu.

2.) Bayern - Schalke - ovu utakmicu Bayern mora dobiti bez da se previše filozofira. No isto tako siguran sam da bi svaki navijač Bayerna u ovoj utakmici potpisao neriješeno, ako bi Hannover izgubio od Gladbacha.

3.) Hoffenheim - Stuttgart - 1 - ovu utakmicu Hoffenheim mora dobiti, iako baš i nema previše motiva za to, jer teško da će uloviti 5. mjesto koje vodi u Europu. Mora pobjediti jer na taj način gura Stuttgart bliže dna ljestivice, te bi kolo iza ovoga, kada Stuttgart igra protiv Hannovera, Stuttgart igrao za ostanak u ligi.

4.) Werder - Wolfsburg - x2 - Naravno poželjna je pobjeda Wolfsburga jer na taj način ostaje pritisak na Stuttgartu kao što i sami znate. Ako bude remi onda ovisi kako će Hoffenheim i Stuttgart odigrati.

5.) Mainz - Eintracht - x2 - Eintracht sada mora ići na ruku Nurnberga ne bi li Nurnberg u zadnjem kolu, kada igra sa Hannoverom još uvijek bio u itrci za Europsku Ligu. Znaći Eintracht mora dat sve od sebe da odigra bar neriješeno.

6.) BvB - Nurnberg - x2 - U najbolju ruku rečeno, ovo je nemoguća misija, no Nurnberg da bi ostao u trci za Europskom ligom mora bar oteti bod BvB-u ili se nadati da će Eintracht uspjeti nešto protiv Mainza u gostima nešto napraviti.

7.) Kaiserslautern - St. Pauli - 1 - Da li je ovo najbolja opcija budučnost će pokazati. Ako bi Kaiserslautern ovu utakmicu dobio, u St. Pauliju izgubili bi sve nade za ostanak u ligi. S tako lošim moralom morali bi igrati protiv Bayerna.
Izvor vijesti - Bayern-cro

Nema komentara:

Objavi komentar