ponedjeljak, 25. travnja 2011.

Mediji: Bayern dovodi dvojicu stopera

Uskrsni vikend obilježen je novim medijskim glasinama igrača koji prelaze u Bayern. Dakle, dva stopera su pod budnim okom. Kako "Daily Mirro" izvješava, Bavarci su prošli utorak poslali skaute na utakmicu Newcaslea protiv Manchester Uniteda koja je završila 0:0, dok je centar pažnje je bio 25-godišnji Jose Enrique.

Lijevi bek je već prošle zime bio na tapeti Bavaraca - te očito da se interes za njim jača. Inače, José Enrique bi bio puno jeftinije riješenje od igrača Benfice Fabia Coentrã'a, iako bi Španjolac mogao preći u Liverpool..

Osim toga, tu je još jedan grač.. 21-godišnjak Mapou Yanga-Mbiwa bi u slučaju prelaska, osigurao sve zabrinutosti navijača Bayerna u obrani. Francuski obrambeni igrač, rođen je u Srednjo-afričkoj Republici, te je trenutno još uvijek vezan ugovorm sa Montpellierom HSC.

Prema sportskom dnevniku "L'Equipeu", u toku sezone bio je povezivan sa Manchester Unitedom, FC Barcelonom i Bayernom. Vezan je ugovorom do 2013. godine, dok predsjednik Montpelliera Loulou Nicollin ne isključuje njegov odlazak. "Nadam se da ćemo ga zadržati, osim ako pristigne jaka ponuda."

Yanga-Mbiwa može igrati na poziciji centralnog stopera, ali i na bekovima. Trener Francuske reperezentacije u kategoriji U-21 igrača hvali kao "izuzetno svestranog igrača."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar