petak, 11. ožujka 2011.

Robben želi preći u Milan?

Prema izvješću 'Corriere dello Sporta', Holandski reprezentativac Arjen Robben na ljetnom prelaznom roku mogao bi napustiti Bundesligu, kao lukav napadač postavio je svoje uslove za transfer u Talijanskog diva AC Milana.

27-godišnji napadal navodno je spreman napustiti FC Hollywood u junu, ukoliko oni ne uspiju osigurati kvalifikaciju za Ligu Prvaka slijedeće godine, dok je Robben sretan zbog prelaska u Italiju.

Bayern se trenutno na Bundesligaškoj tabeli nalazi na petom mjestu, zaostajući pet bodova iza rećeplasiranog Hannovera, a do kraja je preostalo tek devet utakmica.

Robbenov zemljak i blizak prijatelj Mark van Bommel je u zimskom prelaznom roku napustio Bayern i prešao u Milan, te se brzo i razvio u jednog od ključnih igrača svog kluba. Robben se navodno nada kako Mark van Bommel može uvjeriti direktore Milana da ga dovedu na kraju sezone.

Ipak, ostaje da se vidi da li će Bayern München biti voljan pregovarati sa svojom super-zvijezdom. Robben je u Bayern stigao 2009. godine iz Real Madrida uz odštetu vrijedu 25 milijuna eura.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar