četvrtak, 17. veljače 2011.

Hummels se protivi pravilniku povratka u Bayern

Borussia Dortmund trenutno ima najbolju obranu i ligi. Marcel Schmelzer Neven Subotić, te Mats Hummels. Navodno on po isteku ugovora koji ističe 2012. godine planira i produžiti ga. Ipak, rok za potpisivanje još uvijek nije na pomolu.

Mats Hummels ima slavnu budućnost. 22-godišnjak je ispunio ulogu poglavara obrane u reprezentaciji, dok se s tim čak i stručnjaci slažu. Trenutno on u Borussi'i Dortmund igra tu ulogu - ali oko njegovog ugovora koji traje do 2012. godine vrvi prava zavrzlama.

Prema 'Bildu', stoper njegov sadašnji ugovor planira produžiti na još godinu dana. "Uskoro ćemo zajedno sjesti. Ipak, ne bi to trebao biti ove ili slijedeće sedmice. Znam koliko sam dobar ovdje i koliko dugujem klubu. U Dortmundu se zaista posebno osjećam."

Postoje glasnije čak i o njegovom povraku u Bayern. Hummels je jedan od mladih igrača rekordera koji se uspio probiti u prvi sastav. Nakon posudbe na zimu 2008. godine u ugovoru je postavljen odkup od 4 miliona po ugovoru. Dok je tada rekorder doveo Brazilca Brena.

U Dortmundu se nastavlja građenje uspješne budućnosti kluba. Nakon Weidenfeller, Grosskreutz, Mario Götze, Sven Bender i Marcel Schmelzer, Hummels bi trebao biti šesti igrač koji bi za tim crno-žute boje trebao produžiti ugovor.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar