nedjelja, 20. veljače 2011.

Inter pobjedom uoči utakmice LP protiv Bayerna

Aktualni europski i talijanski prvak Inter izborio je pobjedu 1-0 protiv Cagliarija u 26. kolu Serije A, te tako poprilično ostavili dobar utisak na nadolazeći meč Lige Prvaka protiv Bayerna. Ovom pobjedom "nerazzurri" su privremeno izbil na drugo mjesto tabele...

Leonardova momčad sada ima bod više od Napolija, odnosno dva manje od gradskog rivala Milana, ali obje spomenute momčadi će svoje dvoboje 26. kola igrati tek u nedjelju.

Ključni se trenutak utakmice na San Siru dogodio već u sedmoj minuti kada je Houssine Kharja brzinski izveo slobodan udarac, dok se gosti još nisu ni snašli, a akciju je zaključio Andrea Ranocchia svojim prvim pogotkom za Inter u koji je došao ove zime iz Genoe zajedno sa spomenutim Kharjom.

Rani se pogodak na kraju pokazao dovoljnim za pobjedu protiv neugodnog suparnika koji je u Milano stigao s pet pobjeda u prethodnih sedam kola.

Naredna utakmica koja očekuje Inter je u prvoj nokaut fazi osmine finala Lige Prvaka s Bayernom, te bi im to mogao biti pravi ispit za nastavak sezone. Možemo sa slobodom reći da će biti uzbudljiv meč jer je i Bayern danas ubjedljivom pobjedom u gostima kod možemo reći izravnog konkurenta za drugo mjesto Mainza savladao s 1:3.

Izvor vijesti - Uredio: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar