nedjelja, 20. veljače 2011.

Bayern u utrci za Super-Talentom?

Super-Talenat, 20-zvijezda Eden Hazard već je dosegao tržišnu vrijednost od 18 miliona eura. Prema navodima iz medija, Bayern je između ostalih za njega pokazao interes.

Eden Hazard bi teško negdje drugo imao bolju priliku nego sada u Lillu: 20-godišnjak na iznenađenje čelnika Francuske lige do sad nije propustio niti jedan ligaški meč, pritom postigavši tri gola uz 6 asistencija za pogodak. Hazard je postao kao priljepak za strane klubove - toliko je postao impresivan da njegova tržišna vrijednost prema transfmarkeru iznosi 18 miliona eura.

Belgijanac je ugovorom vezan do 2014. godine, ali za francuski list 'L'Equipe' izjavio je kako nema namjeru isključenje nastavaka sezone. "Imam plan karijere", rekao je 20-godišnjak. "Prije svega, ne gledam na ponude. Potpuno sam usmjeren za Lille. Preostaje još tri mjeseca i nadam se da su osvojiti titulu. Tek tada ćemo moći razgovarati."

Odlazak na ljeto čini se mogućim, premda tu postoji i sumnja u to jer je izjavio kako se osjeća dobro u klubu. Ipak, svestan je pritiska drugih klubova. "Da želim prelazak u veliki klub, već bi otišao."

Na ljeto predstaje prava opasnost odlaska iz Lillea. Prema informacijama iz 'L'Equipea', tu su još četri nova potencijalna kluba u utrci - FC Bayern, FC Barcelona, Arsenal i Chelsea koji su zainteresovani.

Osim toga, Christian nerlinger je nedavno izjavio kako još uvijek promatra igrača Kaiserslauterna Ivu Iličevića.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar