petak, 14. siječnja 2011.

Schweinsteiger: "Moj uzor je Zinedin Zidane"

Bastian Schweinsteiger je otkrio kako je njegov uzor Zinedine Zdan, te kako svaki poraz u velikim utakmicama za njega predstavlja izor inspiracije za nastavak dalje.

Zvijezda Bayerna i Njemačke reprezentacije, Bastian Schweinsteiger je otkrio svoju inspiraciju za utakmice. Svestrani veznjak objašnjava izvore njegove inspiracije, te ko mu je najveći uzor od igrača.

"Svakim porazom ja sam motiviran", rekao je za 'večernji list'. "Baš kao i poraz u polufinalu protiv Španjolske i protiv Intera u finalu Lige Prvaka."

Na pitanje ko mu je najveći uzor, 26-godišnjak je izostavivši velike njemačke veznjake, kao što su Lothar Matthaeus i Michael Ballack, te umjesto toga navezo Zinedin Zidanea kao njegovog najvećeg uzora od igrača.

"Naravno, Zidale. Eric Cantona, uvijek sam bio sretan zbog toga što smo iste pozicije na terenu. On je napravio grešku, ali bio je prisiljen na to."

Schweinsteiger je propustio osvajanje naslova za njemačku 2006, 2008, 2010 godine, te također nije pronašao svoj uspjeh na klupskoj razini, za koji također treba uspjeti osvojiti naslov Lige Prvaka kao što je to i njegov uzor osvojio.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar