petak, 14. siječnja 2011.

Real ipak trguje: Moguć dolazak Klosea

Florentino Pérez svakodnevno odbacivao tvrdnje da će "Kraljevski klub" kupovati igrače tokom prelaznog roka, međutim, čini se da je i sam predsjednik Reala konačno shvatio da ne mogu igrati samo sa Benzemom u napadu. Francuz je i sinoć slabo odigrao tako da Murinho ima velike probleme oko napadača, jer gotovo da u ekipi nema pravog golgetera.

Da je Real krenuo u potragu za napadačem potvrdio je i sportski direktor Jorge Valdano koji je izjavio da Real traži igrača koji će biti u stanju da pomogne ekipi u narednih šest mjeseci dok se ne oporavi Higuain.

"Trenutno istražujemo tržite jer je konačno riješena dilema oko Gonzala Higuaína. Tražimo igrača kojeg bi doveli na šest mjeseci s uslovom da nam bude od pomoći u narednom periodu. Kao i uvijek, mnoga imena se povezuju sa Realom, ali u svemu tome ima veoma malo istine. Jedina i prava istina je da tražimo novog napadača koji je spreman doći u naš klub na šest mjeseci." , iznio je legendarni fudbaler Real Madrida.

Kako mediji navode, u uži izbor za novog napadača Reala ušli su Emmanuel Adebayor, Theofanis Gekas i Miroslav Klose. Naredni dani će pokazati ko će obući dres "Kraljevskog kluba".

Izvor vijesti - Uredio: samir-ko-saki

Nema komentara:

Objavi komentar