četvrtak, 13. siječnja 2011.

Philipp Lahm: "Kraft ima puno povjerenje"

Za odnedavno prvog golmana Bayerna svi imaju samo riječi hvale, pa i philipp Lahm, koji kaže: "Kraft ima puno povjerenje", rekao je Lahm.

Njemački reprezentativac i igrač Bayerna, Philipp Lahm za novog golmana kaže da ima "puno povjerenje". "Thomas je to u potpunosti zaslužio svojim nastupima, on je relativno kompletak golman", rekao je Lahm uoči početka drugog djela sezone i utakmice u gostima kod VfL Wolfsburga.

Istovremeni je Lahm pohvalio i ponašanje Butta nakon odluke van Gaala o razmjeni pozicije golmana: "To nije bilo lako za Jorga, apsolutno se divim njegovim ponašanjem."

Da li Arjen Robben ima i dalje svoje mjesto u početnom sastavu Bayerna i nakon toliko mjeseci odsustva, te imal svoje mjesto već u utakmici protiv Wolfsburga. Zvijezda Münchena, će učiniti sve da to učini i ponovno postane dio tima.

"Neznam da li ću zaigrati odmah na početku. Važno je to da se dobro osjećam, da se zabavljam i ponovno postanem dio tima. Sigurno je da ću igrati, ali kad, to još uvijek neznam", izjavio je u četvrtak Robben.

Međutim, Robben je dao jasno svima do znanja da je njegov sada jedini cilj da "brzo postane važan dio tima." Ta očekivanja su poprilično velika, ali Robben izgleda jako mirno: "Mi ne bježimo od toga pritiska, ali jednostavno nisam igrao 6 mjeseci, potrebno mi je vremena.."

Robben: "Bommel je mnogo važniji igrač"

Robben je u četvrtak isto tako izjavio kako je njegov sunarodnjak Mark van Bommel još uvijek na snazi, čija budućnost u Bayernu još uvijek nije sigurna činjenica.

"On je dobar i vrlo važan za sve nas, ima puno iskustva. Ja ne mogu zamisliti da će pustiti takvog igrača. Možda može pomoći ovu sezonu, ali i onu slijedeću", kaže Robben. Ugovor van Bommela s Bayernom ističe krajem sezone.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar