utorak, 11. siječnja 2011.

Novo pojačanje Bayerna - "Carl Oscar Lewicki"

Trener Bayerna, Louis van Gaal od svog dolaska je razotkrio mnoge talente na akademiji Bayerna, pa je tako na pragu otkrivanja još jednog, a riječ je o Šveđaninu Carl Oscar Lewickom.

Kako se čini prvi tim Bayerna bi mogao dobiti novo pojačanje. Trener Louis van gaal drži mladog Šveđanina na oku i zadivljen je njegovim dosadašnjim postignućem.

18-godišnji Šveđanin je prije transfera u Bayern 2008. godine igrao za Malmö FF. Dolaskom on je pokazao veliki trud i uspio ustaliti svoje mjesto u početnom sastavu.

Ta njegova požrtvovanost i trud se isplatio, te bi uskoro mogao postati i član profesionalnog tima Bavarske. "Oscar je upravo obavješten kako se Bayern želi u potpunosti osloniti na njega", rekao je njegov otac, Anders Lewicki Skånska Dagbladet.

Navodno 18-godišnjak je blizu potpisa svog prvog profesionalnog ugovora. Lewicki igra poziciju zadnjeg veznog igrača, ali može igrati na bilo kojoj od 4 pozicije odbrane. Čak i trener drugog sastava Bayerna Hermann Gerland oduševljen je igračevoj svestranosti na terenu. "On je odigrao u prvom djelu sezone čak 14 utakmica i očito me oduševio. Te sam ga preporučio Louis van Gaalu."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar